Skip to main content

A PR feladata a sajtón keresztüli kapcsolattartás az ügyfelekkel és üzlettársakkal, vállalkozásunk image (imázs) építése a bizalom kiépítésével kezdődik.

Ajánlatkérés: dogpony@marketingtanacsado.hu!

A cikkek akkor érnek valamit, ha megkapják az általuk kívánt nyilvánosságot, hiszen e nélkül nem tudja közvetíteni a hírértékű üzeneteket. Az, hogy a nyilvánosság mekkora mértékű, természetesen függ a PR kapcsolatokon is.

A PR cikk hiteles és valós tartalommal megtöltött írás, mely üzenetértékével kívánja a figyelmet felhívni valamilyen nagyobb eseményre vagy változásra a vállalkozás, illetve a termék vagy szolgáltatás életében.

Az internet terjedésével a valós tartalomnak különlegesen igaznak kell lennie, hiszen a közhiedelem szerint, ami az interneten kering a fele sem igaz. Ez ellen pedig az igaz üzenetekkel lehet felvenni a harcot. A PR cikkek lehetőséget adnak arra, hogy a vállalkozással kapcsolatos pozitív képet megerősítsék, a termékkel, szolgáltatással kapcsolatos pozitív megítéléseket elmélyítsék.

Ajánlatkérés: dogpony@marketingtanacsado.hu!

Még azoknak is szükségük van PR cikkre, akiknek egyébként „híres” vállalkozásuk, termékük van. A folyamatos hírszolgáltatás ugyanúgy a mindennapokhoz kell, hogy tartozzon, mint a fogmosás. A jó PR cikk maradandó élményt hagy az olvasóban, a vállalkozás számára pedig visszatérülő befektetésnek minősül.

Az online sajtó is ugyanúgy várja a híreket, információkat, mint a hétköznapi, nyomtatott sajtó. A haladás korában lassan elérhetőek azok a célok, melyekben az online sajtóoldalak lesznek az első hírszolgáltató centrumok, az újság második helyre szorul. Egy PR cikk a megfelelő időben megjelentetve csak fokozza a vállalkozás megítélését, eredményességének sikerét.

Az online sajtó pozitívumaként még meg kell említeni, hogy itt nincs „lapzárta”. Egy cikket meg lehet jelentetni pontban éjfélkor is, és már új nap legelső híreként láthatóvá is válik írásunk.

Ajánlatkérés: dogpony@marketingtanacsado.hu!