Skip to main content

Fontosnak tartja, hogy az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás eljusson azokhoz a potenciális vásárlókhoz, ügyfelekhez, akik érdeklődnek a hasonlóak iránt? Napjainkban egyetlen cég sem működhet sikeresen az internetes jelenlét nélkül, ám az online marketing világa sokkal többről szól, mint a saját weboldal elkészítéséről. Nélkülözhetetlen, hogy megjelenjen olyan egyéb portálokon is, melyek a megfelelően kialakított SEO-nak köszönhetően nem csak előkelő helyet foglalnak el a keresőben, de látogatószámuk is jelentős.

PR cikk írás/megjelenítés érdekli? Itt kérjen ajánlatot: dogpony@marketingtanacsado.hu

PR cikk kampány segítségével akár több helyen is szem előtt lehet cége, ezzel megteremtve a lehetőséget arra, hogy egyszerűen, gyorsan, és természetesen a célcsoportból minél többen ráleljenek weboldalára, és ezzel együtt elérhetőségeire. Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségben készül el az adott PR cikk.

A fogalom mélységeivel napjainkban sokan nincsenek tisztában, de a Google világát ismerők jól tudják, hogy az értékes tartalomban gazdag, az olvasó számára valódi, hasznos információt nyújtó cikkek a keresőoptimalizálás és linképítés szempontjából is lényegesek, arról nem is beszélve, hogy az olvasó figyelmét is megragadják.

PR cikk kampány alkalmával érdemes olyan cég mellett letennie voksát, melynek szakemberei nagy gyakorlattal rendelkeznek a területen, és szakértelmük legjavát igyekeznek az Ön szolgálatába állítani. A hozzáértés mellett elengedhetetlenek a vásárló fejével történő gondolkodás, hiszen így alakulhat ki cége iránt az a bizalom, mely növekvő bevételeket, és mind több vásárlót, ügyfelelet eredményez majd.