Skip to main content

A releváns tartalom mellett megjelenő hirdetésre egyre nagyobb az igény, erre a legjobb módszer a promóciós cikk, a PR-anyag.
A hirdetés megjeleníthető aktívan frissített, nagy gyakorisággal indexált, régi, több mint 10 éves hírportálokon. Ezek cég, termék vagy szolgáltatás bemutató cikkek, amelyeket profi szövegírók írnak vagy igény szerint a hirdető küld el. Képet, videót, telefonszámot, egyéb elérhetőséget vagy akármi más promóciót is tartalmazhatnak.

Ezen híroldalak folyamatosan egyedi, nem fizetett tartalommal frissülnek (melyek nem tartalmaznak telefonszámot, linket, címet vagy egyéb reklámot). Azonban néha kikerülnek hirdetői cikkek is.

A látogatószám változó, mivel több portál is felmerülhet hirdetési helyként. Egy-egy jól megírt cikkkel könnyen szerezhető több száz organikus klikk csak a cikknek és akár lefedhető vele egy fontosabb longtail kulcsszó a Google-ben.

Mennyibe kerül mindez?

Attól függ, hogy melyik oldalra szeretne kikerülni a hirdető. Főoldali megjelenéssel, akár egyszeri nettó 4000 Ft-os hirdetési díjért kikerülhet egy cikk.

Hol lehet érdeklődni?

A dogpony@marketingtanacsado.hu email címen keresztül.