Skip to main content

PR szolgáltatások: kommunikációs stratégia és kivitelezés

PR cikk írása

A marketing részeként ugyanolyan fontos eszköz a PR cikk írás, ha nem fontosabb, mint például egy kiállítás. Mi segítünk, hogy az üzenete a lehető legjobb módon fogalmazódjon meg.

További információ

PR cikk megjelentetése

A PR cikk megjelentetése legalább olyan fontos feladat, mint a cikkek megírása, hiszen nem elég a megfelelő tartalom, annak a megfelelő helyeken kell megjelennie.

További információ

Sajtóközlemény írása és kiküldése

Sok esetben egy adott eseményt nem elég a saját platformokon kommunikálni, a nagy bejelentésekre ilyen esetekben a sajtóközlemény írás és kiküldés eszközét alkalmazzuk.

További információ

Kríziskommunikáció menedzselés

Minden cég életében előfordulhatnak krízishelyzetek, amikor a probléma orvoslása mellett a kríziskommunikáció a legfontosabb. Mi segítünk a nehéz helyzetekben.

További információ

Sajtófigyelés és közösségi média figyelés

Nem csak a vállalat, de a piac más szereplői is kommunikálhatnak egy márkáról. Ezért a sajtófigyelés és a közösségi média figyelés kiemelt fontossággal bír minden vállalat életében.

További információ

PR tanácsadás

Több esemény is rámutathat, hogy a vállalat kommunikációjában hiányosságok, gondok adódhatnak. Ilyenkor szükség lehet egy új, szakértő szemre, hogy a PR kommunikáció a lehető legjobb legyen.

További információ