Skip to main content

Elkészült weboldala, de szomorúan tapasztalja, hogy nem sikerült elérni vele bevételnövekedést, és újabb ügyfelek sem érkeztek? Egy honlap élete igazából csak azután kezdődik, hogy a végső simításokat elvégzik rajta. Mennyit szentel a keresőoptimalizálásra? Odafigyel a rendszeres tartalomfrissítésre? Mindezek éppen olyan fontosak, mint az online marketing szerves részét képező PR cikk megjelentetés. 

PR cikk írás/megjelenítés érdekli? Itt kérjen ajánlatot: dogpony@marketingtanacsado.hu

Amennyiben nem mozog otthonosan a fogalmazás világában, és nincsen tisztában azokkal a követelményekkel, melyeknek mindenképpen meg kell felelnie az elkészült szövegnek, akkor érdemes profikra bíznia a feladatot. S hogy a PR cikk írás ára mennyire terheli majd meg pénztárcáját? E téren is igaz az, hogy a minőségnek bizony ára van.

Napjainkban egyre több helyen olvasni olyan szövegeket, cikkeket, melyeket bár elláttak a PR jelzővel, de valójában köszönőviszonyban sincsenek vele. A figyelemfelkeltés és az információban való gazdagság nélkülözhetetlen elemei ennek a műfajnak. A PR cikk írás ára is ennek függvényében változik az egyes szolgáltatók között.

Mielőtt döntene, érdemes tájékozódnia az Ön előtt álló lehetőségek között akkor is, ha a legfontosabb nem is a PR cikk írás ára, sokkal inkább az, hogy melyik portálon kívánja majd megjelentetni azt. Ahhoz, hogy vállalkozása az online jelenlét kapcsán is sikereket érjen el, nagyon fontos, hogy odafigyeljen az ilyen vásárlásösztönző módszerekre. Juttassa el marketing üzenetét a célcsoporthoz jól megírt PR cikken keresztül!