Skip to main content

Gondolkodott már azon, hogyan népszerűsíthetné még jobban az Ön által kínált terméket vagy szolgáltatást? A saját weboldal készítése csupán kezdeti lépése az internetes jelenlétnek, hiszen annak elkészültével még korántsem biztos, hogy az érdeklődők valóban rátalálnak majd arra. A PR folyamatos odafigyelést igénylő feladat, éppen úgy, mint a rendszeres tartalomfrissítés, vagy éppen az online marketing egyéb területei (pl keresőoptimalizálás, konverzió optimalizálás, stb). 

A PR cikk árak között igen nagy lehet a különbség. PR cikk írás/megjelenítés érdekli? Itt kérjen ajánlatot: dogpony@marketingtanacsado.hu

Mivel magyarázhatók a PR cikk elhelyezések közti árkülönbségek?

Napjainkban lépten-nyomon találkozhatunk olyan hírportálokkal, melyek PR cikk megjelenést tesznek lehetővé. De mi a különbség az egyes oldalak között és legfőképp miért vannak jelentős különbségek az árak között? Amennyiben az online marketing ezen területét szeretné felhasználni terméke, szolgáltatása népszerűsítésére, fontos tudnia, hogy nem mindig a legolcsóbb megoldás a legjobb.

Fontos, hogy olyan weboldal mellett tegye le voksát PR cikk elhelyezése kapcsán, mely népszerű, nagy látogatószámmal rendelkezik, és a Google találati listáján is előkelő helyet foglal el. Mivel az ilyen oldalak keresőoptimalizálására tulajdonosa jelentős összegeket költ és munkát fektet bele, nyilvánvaló, hogy a megjelenés is borsosabb áron kapható meg.

A megfelelő elhelyezés minden esetben kulcsfontosságú szerepet játszik egy PR cikk sikerében. A nagyobb látogatottsággal rendelkező oldalak értelemszerűen emelni tudnak egy PR cikk árán, de hosszú távon igencsak kevés esély van arra, hogy jól fog járni egy gyanúsan olcsó elhelyezéssel. Még a legprofibban megírt PR cikkektől sem lehet sok sikert remélni, ha nem jelennek meg egy olyan platformon, amit elég nagy számmal látogat a cégének a célcsoportja.

Egy megedzett ügynökségnél tehát az elhelyezés is részét képzi egy PR cikk árának. Ha nem biztos benne, hogy melyik platformon tudna a legtöbb sikert elérni az írása, akkor cégünk tanácsadására is számíthat!

Nem csak az elhelyezésen múlik egy PR cikk ára – miért érdemes szakemberre bízni az írást?

Amennyiben a PR cikk megírását is másra kívánja bízni, tegye ezt úgy, hogy valóban a területhez értő szakemberek mellett döntsön. A PR cikk elhelyezése, valamint annak profi megírása is hozzájárulhatnak a sikerhez. A gyanúsan olcsó ajánlatok szinte biztos, hogy nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Válassza a minőségi, garantált eredményeket lehetővé tevő szolgáltatást!

Egy PR cikk árazásában azért is kap ekkora szerepet az elhelyezés mellett annak a megírása, mert rengeteg szempontot kell figyelembe az ilyen cikkek megalkotásakor.

Egy profi ügynökség a hírértékű üzenetek előnyös csomagolásáról is gondoskodik. Figyelemfelkeltés és keresőoptimalizálás szempontjából is nélkülözhetetlen egy klassz cím, de az egész cikknek a hangvételére is kiemelt figyelmet kell fordítani, ugyanis nem szabad, hogy közvetlen reklám benyomását keltse az írás. Érdekességként, közérdekű információkkal kiegészítve kell, hogy bemutassa a cégét és annak a termékeinek/szolgáltatásainak az előnyeit a célközönség számára.

PR cikk írás és elhelyezés árak ügynökségnél

Egy profi ügynökség megbízásával sokkal biztosabb lehet abban, hogy megtérül a PR cikkbe fektetett energia, és eléri a célcsoportját releváns platformokon. Ráadásul a PR cikk teljesítményéről is kap majd visszajelzést: a tapasztalt PR cégeknél ez is részét képzi az árnak.

Ön tudta hogy a PR óriást szerepet játszik a keresőoptimalizálás során? Olvassa el ezt a cikkünket. Amennyiben PR cikket szeretne rendelni akkor ezen az email címen érdeklődhet: dogpony@marketingtanacsado.hu